Şişme Havuz, Şişme Havuz Fiyatları

Şişme Havuz, Şişme Havuz Fiyatları Ögrenebileceksiniz.!

Cumartesi günü protesto


şişme havuz Büyük, Fiyatları koçtaş en ucuz, hepsiburada ...

Cumartesi günü protesto yeni bir form akşamları çalıştı. Tam başarı ile. Schleußig tüketici şube gözle tedirgin olduğu içinde ziyaretçiler *.

11188036_421513648026575_274911058_o

Protesto formu basit ama çok etkili. İki eylemciler içeride * alıcılar * et, süt ve aksi takdirde gizlemek ister yumurta içinde açıkça görünür olduğu korkunç gerçeklik, mağazanın girişinde ve düzenlenen elinde bir fotoğrafın yanına kendisini konumlandırmış. Tek resimde mezbaha ölü domuz, diğer yandan, anne buzağı ayrı bir kafeste, görülebiliyordu.

Biz aktivistler * içeride aslında sadece hala ayakta ve aynı zamanda tartışmalarda yer almak değil, zaman eylem en etkili olduğunu bulmuşlardır. Bir ziyaretçinin bir duyuru birçok yüzleri okumak ne açıkça yapar: "nee Ah! Şimdi gerçekten artık alışveriş eğlenceli hale getirir! "

Biz bir bilgi hala eylem biraz uzakta girişinde standı, ama bu gerekli olmaz düşünüyorum eşlik etti. Çoğu kişi en sonunda hayvanların acı biliyorum. Her zaman hatırlanacak önemlidir. İmitasyon hoş geldiniz. Biz de her şeyi genişleyecektir.