Şişme Havuz, Şişme Havuz Fiyatları

Şişme Havuz, Şişme Havuz Fiyatları Ögrenebileceksiniz.!

Sağlık Yüzme Şişme Havuz'ları


şişme havuz Büyük, Fiyatları koçtaş en ucuz, hepsiburada ...

Sağlıklı Yüzme

f:id:temizcmhr:20150429054139j:plain


Şişme havuzu 

Yaşlanma: Özel İhtiyaçları olan Çocuklar ve Yüzme avatar
Yüzme havuzu
drpool-med-bookSwimming yüzme havuzu her yaştan çocuklar için ciddi bir tehlike. Özel ihtiyaçları olan yaşayanlar önemli yüzme beceri ve Teknikleri öğretmek ve bu yüzden de bir yüzme havuzu söz konusu olduğunda, özellikle yaralanma veya ölüm riski vardır. Ama yüzme öğrenme güvenliği için ayrıca özel ihtiyaçları olan çocuklar için birçok faydası vardır.

Çocuklar için tehlikeleri
Öğrenme faydaları Yüzmek
Öğretim Özel İhtiyaçları için Yüzme havuzu ve Çocuk
Çocuklar için bluecrossDangers

Yüzme havuzu çocuklar için tehlikeli, yaşı ne olursa olsun. Önemli bir öncelik ve erken yaşta yüzme tekniklerini öğretmek telkin etmek için. Yüzme havuzu kazalara eğitimli oldukları için ve yüzme ya da üzerinde yüzen ile yeterince tecrübeleri yok bu çocuklar arasında yaygındır.

Boğulan küçük çocuklar tüm yaşlarda çocuk şişme havuz, kaza sonucu ölüm beşinci önde gelen nedeni ise 4, 1 yaş için yaralanma ölüm önde gelen nedenidir. Boğularak ölen bir yaş altındaki her çocuk 15 yaşında, on diğer yaralılar için acil bakım alacaksınız. Ölümcül olmayan bu yaralanmalar beyin öğrenme güçlüğü gibi hasar ile ilgili herhangi bir yaralanma ve temel fonksiyonlarının kaybına yol açabiliyor.

Ve tabii ki eğitim yüzme aşinalık su kazaları, çocuklara suyun etrafında tanıdık olmasını sağlayan ve daha rahat yüzme önlemek için en iyi yoldur. Herhangi bir yaştaki bir çocuk yüzme dersleri için hazır olduğunu, ve %88'e kadar boğulma riskini azaltabilir.

Bir zihinsel engelli çocukların boğulma riski daha fazla ve daha da yüzme ile ilgili temel becerileri öğretmek için gereklidir. Perspektif için, boğulma otistik çocuklarda ölüm 1 numaralı nedenidir. Neden bu? Otizmli çocuklar su yüzme havuzu ya da vücuttaki ölümcül olabilecek üç özellik bir arada var. Bu nitelikler şunlardır: dolaşmaya eğilimi, su ile bir hayranlık ve nihayet, tehlike anlama veya anlam eksikliği.

Öğrenme güçlüğü olan çocuklar için daha da önemlidir yüzmek. Güvenlik nedenlerinden dolayı, orada yüzmeyi öğrenmenin yanı sıra yüzme sağlayabilir, ya da bir çocuğun hayatını eklemek için diğer önemli yönleri. Yüzme de sağlar çocuk için bir araya ile diğer çocuklar ve geliştirmek bir sosyal yaşam, yüzme sağlar çocuk olmak, etkin ve iyi sağlık, ve tabii ki, yüzme dersleri, izin anlamamız için bize tehlike su ve bir amaç için boğulma önlemek.

Öğrenmek bluecrossBenefits Yüzmek

Öğrenme yararları çok, bir egzersiz için su içinde dinlenmek için öğrenme ve kas kütlesi, denge ve gücünü geliştirmek için egzersiz yüzmek. Yüzme aynı zamanda beynin iki hemisfer dengelemek için bilinen ve beynin fizyolojik büyüme kullanıyor. Engelli çocukların çocuğun yeteneği üzerinde vurgu destekler ve sosyal etkileşim sağlayan bir boş zaman etkinliği bulmak için bir meydan okuma olabilir, ama yüzme hem de sağlar.

Su tarafından sağlanan direnci Kas yapıları, yüzdürme vücut ağırlığı, ayak ağırlığı %80'i tarafından kaldırılmasını azaltır. Yüzme de motor becerilerini geliştirdi, teşvik daha önce de belirtildiği gibi, ticari, sosyal etkileşim. Suyun altında karada herhangi bir etkinliklerine katılırken bazı çocuklar bulunamayan bağımsızlığını hissetmeye izin vermeyebilir.

Çocuk yoğun duyusal stimülasyon, yüzme havuzları, diğer ortamlar elde edebilir sağlamaz. Sınıflar güven, mekansal farkındalık, motor koordinasyon, kontrol, ve her yaştan çocuklar için spor salonu inşa edebilirsiniz. Ölçekler, yüzeyler ve su seviyeleri gibi referans noktaları kullanarak su içinde ve çevresinde yeri öğrenebilirsiniz.

Yüzme havuzları çocukların karşılaştıkları kısıtlamaları azaltmaya yardımcı olabilir. Yüzme havuzu da her yaştan çocukların zihinsel kapasiteleri canlandırmak. Yüzme akciğer fonksiyonlarını arttırırken, düşük kan basıncı ve kolesterol azaltmak ve vücut yağ azaltmak için yardımcı olur.

Havuzda diğerleri ile Etkileşim sosyal becerileri oluşturmak ve moral açısından iyi olabilir. Yüzme de bireysel gelişmeyi öğretir benzersizdir ve aynı zamanda uyumlu bir takım çalışması var.

bluecrossTeaching özel İhtiyaçları için Yüzme havuzu ve Çocuk

Engelli çocuklara yüzme öğretmek önemlidir. Atlama ve etkili bir program veya bir yaklaşım üzerinde karar vermeden önce, sabretmeyi öğreniyor-yüzmek herhangi bir program için gerekli olduğunu unutmayın. Çocuklar suda rahat emin olun, ve onları yavaş yavaş suya ve havaya alışmak için öğrenme önce temel yüzme öğrenmek koaksiyel.

Yüzme öğretmek önce, çocuğun temel anlayışa darbe altında olduğundan emin olun. Temel Teknikleri yüzeyinde yer değiştirmesi vardır, su altında nefesini tutma, kabarcıklar üfleme ve yüzer. Temel öğrenme birçok dersleri alabilir, bazen birkaç mevsim yüzmek. Sabırlı olun.

Özel ihtiyaçları olan çocuklar daha bireysel olarak ilgilenilmesi gerekiyor. Özellikle yüzme çocukların özel ihtiyaçlarını çoğu için yeni bir deneyim olduğu için, ya da su almak için isteksiz kararsız olma eğilimindedirler. Kendi hızda onlarla çalışmak ve sabırlı olun. Engelli çocukların her zaman bir eğitmen ya da havuzda bir gözlemci; her zaman el altında olmalı.

Bazı çocuklar yüzme öğrenme sırasında ekipmanların kullanımı yararlanabilir. USCG can yeleği motor bozukluğu olan çocukların güvenliğini artırmak için kullanılabilir. Yüzme tahtaları, havuz erişte ve diğer flotasyon cihazlar yararlı olabilir. Düzgün bir Mayo giymiş olduğundan emin olun ve gözlük veya maske ile bunları sağlamak. Yüzme havuzu ilk toplantı sırasında karşılaşabilecekleri ilk korku azaltmak için bunu eğlenceli hale getirmek için Plan.

Öğretileri tutarlı olması çok önemlidir. Özel ihtiyaçları olan birçok çocuk günlük yaşamda, belirli tahmin edilebilir rutin gelişirler. Çocuklar gösteriler veya diyagramlar gibi görsel ipuçları yararlanabilir. Bu birçok çocuk için sözlü talimatları daha faydalı olabilir.

En önemli şey bu yaptığınız öğretmek temel prensipleri ve flotasyon otomobil ve Teknikleri yapmak için su eğlenceli bir yer olabilir, böylece çocuklar rahat ve kendinden emin etrafında su. Bütün çocuklar bu temel yüzme becerilerini öğrenmek gerekir; doğuştan gelen bilgi yoktur. Sabırlı olmayı unutma, ve yakında başka bir güvenli yüzücü olacak!