Şişme Havuz, Şişme Havuz Fiyatları

Şişme Havuz, Şişme Havuz Fiyatları Ögrenebileceksiniz.!

Prefablik Havuz


şişme havuz Büyük, Fiyatları koçtaş en ucuz, hepsiburada ...

Güvenilir ve sadık çalışanları ile mutlu bir çalışma ortamı istiyorsanız, kendinize prim hediye kartları ve köşe ofis yükseltmeleri yedek olabilir.Sadece bir bitki satın.

İngiliz araştırmacılar kendi masasının üzerine ya da sadece kendi iş istasyonu yakınında bir tesisi var işçi hasta gün daha az alır ve daha mutlu ve daha üretken olma eğiliminde olduğunu söylüyor.

Exeter ve İngiltere'de Psikoloji Cardiff University School Üniversitesi'ndeki araştırmacılar yeşil ofisler hava kalitesi, konsantrasyon, verimlilik ve genel işyeri memnuniyeti Personelin algısı vardı etkileri baktı. Onlar İngiltere ve canlı bitkiler ile Hollanda'da iki büyük ofis doldurarak yüzde 15 oranında verimliliği artırdığını buldular. 

Bir yeşil ofis aynı zamanda bilişsel, fiziksel olarak daha onları yaparak çalışanların iş nişan geliştirilmiş ve duygusal işlerinde çıkıyor.

"Bizim araştırma tesisleri ile ofis Peyzaj yatırım yaşam ve verimlilik ofis işçi kalitesinde bir artış ile kapalı ödeyecek düşündürmektedir" dedi  Cardiff kurşun araştırmacı Marlon Nieuwenhuis. Nieuwenhuis çalışması muhtemel gerçek ofislerde yeşil etkisini incelemek ve uzun vadeli fayda gösteren ilk olduğunu söyledi.

Çalışmada yer aldı Kenneth Freeman, iç peyzaj firmasında yenilik başkanı, örgütler yeşil ofislerin yararları dikkate alması gerektiğini söyledi.

"Biz bitkiler, fizyolojik stres azaltmak dikkat süresi artırmak ve refahı artırabilir önceki çalışmalardan biliyoruz," dedi Freeman. "Ama bu ofisleri içine bitkiler getiren refahını artırmak ve insanların iş yerinde mutlu hissetmenize neden olabilir gösterir bir gerçek yaşam durumdan yürütülen ilk uzun vadeli deney. İşletmeler sağlık için değil, sadece kendi süreçlerini yalın tekrar düşünmek gerekir Çalışanların, ancak örgütün finansal sağlığı için. "

Benzer bir Avustralya çalışmada işyerinde canlı bitkiler yüzde 37 oranında gerginlik ve kaygı azalttığını bulundu; 58 oranında depresyon ve keyifsizlik;yüzde 38 oranında yüzde 44 ve yorgunluk öfke ve düşmanlık.

Fakat dikkat, mutluluk aldanmayın ulaşabilirsiniz: Çalışmada ayrıca ofis sahte plastik bitkilerle dolu olsaydı hiçbir fark yararı olduğunu öğrendim.

web :

http://www.stilhavuz.com/prefabrik-havuz-fiyatlari/