Şişme Havuz, Şişme Havuz Fiyatları

Şişme Havuz, Şişme Havuz Fiyatları Ögrenebileceksiniz.!

hazır havuz fiyatları

hazır havuz fiyatları

sadece adanmış boru havuz temizleyici bağlamak için, sadece tek bir amaç için kullanıldığı anlamına gelir. Sen süpürge pompası su taşıyan bir boru (ya da hortumu) gerekir.

: hazır havuz fiyatları (! Merhaba, Florida), bir elektrik süpürgesi pazarında eski havuzlar, ya da yüzme havuzları, filtre pompa içine su getiren özel bir elektrik süpürgesi hattını olabilir. Kesme ve pompa gider borusunu kapatma ve Polaris pompası ile bağlanmak için boru yönlendirerek, bir basınç hattına Emiş hattını dönüştürebilirsiniz.

Bir JANDY Ray-Vac Hattı dönüştürme: 3 yollu vana ile, pompadan sonra ancak filtreden önce, Sylvan havuzları ve diğerleri genellikle düşük basınçlı havuz temizleyici hattını yüklü Enerji filtresi aracılığıyla ve JANDY Ray-Vac su aktarmak için havuz temizleyici. Enerji filtresini kesip 3-yollu vana sonra boru kap. Tüm diğer ekipmanların sonra, havuz dönüş borusunda uydurma bir Tee yükleyin ve herhangi bir spa jet satırdan sonra, su ile yükseltici pompa sağlamak.

: Yeni Bir Dedicated Temizleyici Hattı Kurulumu  yapılması gereken ilk şey olduğunu call811 , ve bir adam yeraltı programlar için mülkiyet işareti çıkıp var, yani herhangi bir güç veya gaz hatları basmayın.


Bir Hendek Dig:
yeraltı yarar işaretlenmiştir sonra, pompa havuz uzun duvar boyunca bir nokta yarıda için, ekipman pad üzerinde yer alacak yerden siper. Havuz güverte kenarından, ya güverte altında ve havuz duvarına sokmak, ya da güverte hortum montaj üzerinden gidebilirsiniz.

Duvar thru:   Bu yöntem için, sen duvara ulaşana kadar altında bir tünel kazma, havuz güverte altında siper devam ediyor. Sonra diğer tarafa havuz duvarından delmek için bir 7/8 "bit bir döner çekiç matkap kullanın. Duvar tarafında dişi uydurma dişli bir ¾ duvara "aracılığıyla ¾ inç PVC boru kaydırın. Eğer her iki ucundaki boru etrafında kalın, yuvarlak yama yapmak, böylece her iki tarafta duvara dışarı çip. Duvarın her iki tarafında boru etrafında bir epoksi mastik enjekte ve daha sonra hidrolik çimento geniş o en azından "derin ve 4" 1 paketi. Havuz tarafı havuz alçı karışımı ile borunun etrafına bitirin.